E-Storage is jaarlijks aanwezig op verschillende vakbeurzen zoals de GUIDE Share en StorageEXPO. Daarnaast organiseert E-Storage voor zijn klanten regelmatig interessante bijeenkomsten. Van informatiesessies zoals de bekende rondetafelgesprekken tot de gezellige jaarlijkse golfdag. U vindt de komende evenementen hier.

15e E-Storage Golfevent 10 september 2015

kleinschuinDit jaar organiseert E-Storage alweer voor de 15e keer het E-Storage Golfevent voor genodigden. Voor zowel wedstrijdspelers als beginnende en gevorderde clinic-deelnemers zal er een zeer afwisselend en interessant programma zijn. Deze keer zal net als vorig jaar het event plaatsvinden op 'Het Rijk van Nunspeet' en wel op donderdag 10 september 2015. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze buitengewoon sfeervolle 27-holes bosbaan.

Klik hier indien u een uitnodiging heeft ontvangen en u zich wilt aanmelden.

Voorafgaand aan het Golfevent wordt van er 09:45 tot circa 11:00 uur een presentatie gegeven door Marc Lammers.

Marc Lammers

Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen en te verbeteren. Met uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de Nederlandse hockeydames.

Al voor Marc Lammers stopte met hockeyen was hij actief als coach. Kort was hij speler/coach in Italië, daarna gaf hij leiding aan het nationale damesteam van Spanje. Na de Olympische Spelen van Sydney in 2000 maakte hij de overstap naar Nederland, waar hij een indrukwekkende staat van dienst op bouwde. In 2008 werd hij beloond voor al zijn inspanningen. Hij haalde het hoogst haalbare, een Gouden medaille op de Olympische Spelen in Peking! Marc wordt in september 2012 aangesteld als bondscoach van de Belgische hockeymannen waar hij tot 2014 de coach is. Marc Lammers is het voorbeeld van een moderne, innovatieve coach. De sinterklaasstick, lammeren, de hartslag BH en de strafcornerbril zijn enkele van zijn baanbrekende ideeën die binnen de hockeysport tot grote veranderingen hebben geleid. Ook op het gebied van coaching en leiderschap zit Marc Lammers niet stil. Innovativiteit staat hierbij centraal. Niet veranderen is stilstaan. Het team of de organisatie die zich het best weet te ontwikkelen zal de concurrentie verslaan! Door kansen te zien in plaats van bedreigingen en flexibel om te gaan en in te spelen op de veranderende omgeving kan veel winst geboekt worden.