Waar komen we vandaan?

Van storage-leverancier tot Storage Systems Integrator voor enterpriseklanten

E-Storage is in 1999 gestart als IBM-partner op het gebied van storage-oplossingen. We leverden toen aan organisaties in de midrangemarkt en aan grote ondernemingen. Onze kennis en expertise zijn sterk gegroeid; zowel op het vlak van ontwikkeling van complexe storage-infrastructuren als de praktische toepasbaarheid van technologieën. We kennen ieder facet van storage en weten uw uitdagingen op dit gebied te vertalen in concrete (maatwerk)oplossingen.

Het aantal storage-oplossingen is de afgelopen tien jaar enorm gegroeid. Deze diversiteit brengt een toegenomen complexiteit met zich mee. Veel bedrijven hebben moeite met de integratie van storage in hun netwerken en staan voor lastige keuzes. Welke oplossing past binnen uw budget en bij uw capaciteitsbehoeften? En hoe zorgt u voor de juiste balans tussen groen en betrouwbaarheid en eenvoud? E-Storage helpt u bij het maken van gefundeerde keuzes op deze en vele andere gebieden.

In 2008 startten we een heroriëntatie en zijn we een nieuwe strategische weg ingeslagen. We richten ons nu op de grote ondernemingen in Nederland. Voor die partijen voeren we complexe storageprojecten uit met oplossingen van IBM, NetApp, CommVault, EMC/Data Domain en Brocade. Meer weten over de toepassing van deze oplossingen in de praktijk? Kijk dan bij de referenties KPN en Thales.