E-Storage is jaarlijks aanwezig op verschillende vakbeurzen zoals de GUIDE Share en StorageEXPO. Daarnaast organiseert E-Storage voor zijn klanten regelmatig interessante bijeenkomsten. Van informatiesessies zoals de bekende rondetafelgesprekken tot de gezellige jaarlijkse golfdag. U vindt de komende evenementen hier.

14e E-Storage Golfevent 11 september 2014

kleinschuinDit jaar organiseert E-Storage alweer voor de 14e keer het E-Storage Golfevent voor genodigden. Voor zowel wedstrijdspelers als beginnende en gevorderde clinic-deelnemers zal er een zeer afwisselend en interessant programma zijn. Deze keer zal net als vorig jaar het event plaatsvinden op 'Het Rijk van Nunspeet' en wel op donderdag 11 september 2014. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze buitengewoon sfeervolle 27-holes bosbaan.

Klik hier indien u een uitnodiging heeft ontvangen en u zich wilt aanmelden.

Voorafgaand aan het Golfevent wordt van er 10:00 tot 11:00 uur een presentatie gegeven door Bart Stofberg. U kunt zich hier eveneens hieronder voor opgeven indien u deelneemt aan het Golfevent!

Veranderen ook zo moeilijk?

· Van jezelf!
· Binnen je organisatie!
· Of vandaag met een spelletje golf!

Laat je inspireren door Bart Stofberg en een andere kijk op veranderen.

Bart Stofberg Organisatieveranderaar, visionair, vakman, essayist, presentator en innovator op het gebied van samenwerking en innovatie.

“Als kwaliteit meetbaar was geweest, hadden we het wel kwantiteit genoemd”. “Regelen is er één keer voor zorgen dat dingen één keer goed gaan, organiseren is er één keer voor zorgen dat dingen altijd goed gaan” “Je kunt niet uitrekenen of je op iemand kunt rekenen” Dit zijn enkele citaten uit de lezingen van Bart Stofberg. Bart staat bekend als iemand die geen blad voor de mond neemt. In presentaties èn artikelen heeft hij afwijkende meningen over uiteenlopende zaken als innovatie, wendbaarheid, samenwerking en IT. Bart praat zoals hij schrijft: bevlogen, kritisch, vol humor en altijd constructief. Op lichtvoetige wijze, gelardeerd met sprekende en vrolijke metaforen en typerende voorbeelden rekent hij af met traditionele denkbeelden.